Politruk

Politruk

Om Politruk

Efter att fått upp ögon för politiken ser jag ett behov att öppna upp en kanal där jag kan ge mina åsikter och idéer om vad som händer i Vänersborgskommun, politiskt sett.
Även om jag är vänsterpartist är det här INGET uttryck för V-politik. Tvärtom jag ser ofta goda skäl att kritisera partiets politik och de som vill föra en orättvis och ojämlik V-politik.

Betala för ledighet (Metro igen)

PolitikPosted by Magnus Kesselmark Wed, May 09, 2018 12:45:22
Signaturen Robert har tänkt till och skrivit något erbarmligt i insändarväg i tidningen Metro.
Han är ateist (Tjohooo!) men betalar kyrkoskatt men tyckar att de som fattat att religion är hatets förlängda arm i samhället och därför lämnat kyrkan borde betala för att vara lediga alla "kristna" högtidsdagar. Han som betalar kyrkoskatten anser att han pröjsat för att vara ledig medan vi andra KLOKA atister och antiteister borde jobba påsk, Kristi flygaredag osv.

Vad Robert inte fattat är att det finns ingen koppling mellan kyrkoskatt och ledighet. Man betalar kyrkoskatt för att präster och prelater ska kunna rabbla på latrin och kräkiska, inte för att vi ska vara lediga.
Och vi som hatar religion kanske ser Kristi flygaredagen som en helgdag tillägnad den infamösa negerbollen och långfredagen tillägnad det lika kränkande Wienerbrödet osv ...
Det finns ju för fan ingen korrelation mellan religion och helgdagar längre. FATTA!