Politruk

Politruk

Om Politruk

Efter att fått upp ögon för politiken ser jag ett behov att öppna upp en kanal där jag kan ge mina åsikter och idéer om vad som händer i Vänersborgskommun, politiskt sett.
Även om jag är vänsterpartist är det här INGET uttryck för V-politik. Tvärtom jag ser ofta goda skäl att kritisera partiets politik och de som vill föra en orättvis och ojämlik V-politik.

Buffelhjord

PolitikPosted by Magnus Kesselmark Wed, May 30, 2018 22:06:01
Jag hörde Virtanen prata om buffelhjorden, drevet, vilket drog igång mot honom efter att Cissi Wallin "outat" honom, trots att hon friats massa år tidigare från en anklagelse från henne att han våldtagit henne.
Jag ser Uppdrag Granskning om fallet med stor förskräckelse och känner att alla förhoppningar om en bättre värld grusats. När pöbeln vält startat, de ononyma MeToo-rörsterna och mediernas onskränkta makt, totala ointresse att faktagranska "nyheter" och lögner och förtal haglar, står vi där totalt oförmögna att försvara oss.

Jag ser en parallell med drevet mot pappor för några årtionden sedan. Då anklagades pappor/män för övergrepp på sina barn. Mörkertalet var stort sade man och BARN KAN INTE LJUGA.
Idag gäller säkert samma mörkertal och MAN FÅR INTE IFRÅGASÄTTA KVINNOR.

Det är det här smutsiga sörjan och smörjan som tar all udd från Metoo-rörelsen och solkar ner den och beröver den dess legitimitet. Det drabbar ju också de kvinnor som verkligen varit utsatta, men kändiskvinnorna och huvudlösa medier har en egen agenda.

På 1600-talet tog man livet av häxor och trollkarlar och "vittnens" berättelser betydde oändligt mer än de anklagades. Vi är snart tillbaka på häxprocessernas tid.


Virtanen och #Metoo