Politruk

Politruk

Om Politruk

Efter att fått upp ögon för politiken ser jag ett behov att öppna upp en kanal där jag kan ge mina åsikter och idéer om vad som händer i Vänersborgskommun, politiskt sett.
Även om jag är vänsterpartist är det här INGET uttryck för V-politik. Tvärtom jag ser ofta goda skäl att kritisera partiets politik och de som vill föra en orättvis och ojämlik V-politik.

Oliver Stone träffar Vladimir Putin

PolitikPosted by Magnus Kesselmark Mon, August 14, 2017 17:23:00
I en serie på fyra delar visar SVT2 Oliver Stones samtal med Rysslands president, Vladimir Vladimirovitj Putin. Under ett par år har de två träffats och Putin berättar öppenhjärtligt om sig själv, sitt land och världen utanför.

För oss svenskar som har en medfödd rysskräck (russofobi) är det en självklarhet att lära oss mer om Sveriges "ärkefiende", men TV-programmen visas sent på söndagkvällen när folk gått och lagt sig. Men serien ligger på SVT Play för den som inte kan se den hemma på TVn.

Det är en avslappad president vi möter. Han berättat öppet om sig själv, sitt land och världspolitiken. Han låter oss förstå; fast hans ord är vägda på silvervåg; att han inte gillar hur USA och NATO försöker störa stabilititen i Ryssland och i världen.
Man förstod också att Hillary Clinton kanske inte hade blivit en bra president med hennes aggressiva utrikespolitik.

Serien är, som sagt, mer än sevärd och rekommenderas för alla, speciellt de som har en udda syn på vårt broderland i öst.

PUTIN ENLIGT OLIVER STONEFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.