Politruk

Politruk

Om Politruk

Efter att fått upp ögon för politiken ser jag ett behov att öppna upp en kanal där jag kan ge mina åsikter och idéer om vad som händer i Vänersborgskommun, politiskt sett.
Även om jag är vänsterpartist är det här INGET uttryck för V-politik. Tvärtom jag ser ofta goda skäl att kritisera partiets politik och de som vill föra en orättvis och ojämlik V-politik.

Heja Julija!!! (ESC)

PolitikPosted by Magnus Kesselmark Thu, May 10, 2018 18:39:37
Innan jag hejar riktigt ordentligt på Rysslands bidrag och den ryska sångerska i årets Melodifestivaltävling måste jag få tipsa om ett otroligt bra inlägg på Metros debattsida.
Det är liksom litte tröttsamt att höra massa skitsnack om allt ansvar skolan har för ungarna idag. Man undrar mycket var föräldraransvaret finns.
Så läser jag den här bedattartikeln: Inte skolans fel att unga mår dåligt.
Är det bara Ellinor som fattat det??

Så ska jag hålla tummarna för Julia Somoylova, vilken de fascistiska och nationalistiska ukrainarna förbjöd delta i förra årets tävling Banderaland (Ukraina).


JULIA!!!!!

JULIA!!!!

JULIA!!!!


(Banderaland syftar på nationalhjälten och ärkenazisten Stepan Bandera, vilken försökte upprätta en nazistisk ukrainsk stat under hitlertiden. )


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.